Kaldırımdaki Kadın Takla Atan Otomobilden Son Anda Kurtuldu

 Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Olayın olduğu sırada kaldırımda yürüyen kadın, kazayı bir adımla atlattı.

Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Olayın olduğu sırada kaldırımda yürüyen kadın, kazayı bir adımla atlattı. Fatih Uğuz yönetimindeki 03 ER 037 plakalı ticari araç, Atatürk Bulvarı Buhara Hastanesi önünde direksiyon hakimiyetin kaybederek takla attı. Kazada araçta sıkışan Uğuz, olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarıldı. Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Uğuz'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Bu arada, kaza sırasında yoldan geçen Aslı Arpacık ise kazadan son anda kurtuldu. Olay anında kaldırımda yürüyen Arpacık, kazanın nasıl olduğunu anlamadığını belirterek, "Bir adım geride olmasaydım bana çarpacaktı. Şu anda şoktayım" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: