Kale Gıda Fortune 500’de

Türkiye'nin en büyük 500 şirketini belirleyen Fortune 500 araştırmasında Çanakkale’den Kale gıda 398’nci sırada yer...

Türkiye'nin en büyük 500 şirketini belirleyen Fortune 500 araştırmasında Çanakkale’den Kale gıda 398’nci sırada yer aldı.

Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin sıralamasını belirleyen Fortune 500 araştırmasının beşinci yılı gala gecesiyle kutlandı. Gala gecesinde Kaya Üzen’in yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Kale Gıda Çanakkale’nin gururu oldu. İstanbul Four Seasons Bosphorus Hotel Atik Paşa Salonu’ndaki törende, listede yüksek performanslarıyla büyüme kaydeden şirketlere ödül verildi. Fortune 500’ün Türkiye sıralamasına girerek 398. olan Kale Gıda'nın Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, “Fortune dergisinin düzenlemiş olduğu Türkiye sıralamasında en iyi 500 büyük şirketin arasında 398’inci olmanın sevincini yaşıyoruz. Hedefimiz firmamızı daha iyi yerlere getirmek, kendisine, çevresine, Çanakkale’mize ve ülkemize faydalı bir şirket olmaktır. İhracatta da önümüzdeki günlerde birtakım hedeflerimiz olacaktır. Bu hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Kale Gıda’yı Çanakkale’nin örnek bir firması yapma azmindeyiz” dedi.

Reklam
Reklam

Gecenin ev sahibi Fortune Türkiye'nin Genel Yayın Yönetmeni Ali Ağaoğlu, beş yıl boyunca Fortune 500 çalışmasına büyük ilgi gösteren ve mali verilerini paylaşarak iş dünyasının şeffaflaştırılmasına destek veren firmalara teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: