Kalebodur Genel Müdürü Gula’ya Fahri Doktora

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Senatosu, Kaleseramik Çanakkale Seramik Sanayi AŞ Genel Müdürü Remzi Gula'yı işletme...

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Senatosu, Kaleseramik Çanakkale Seramik Sanayi AŞ Genel Müdürü Remzi Gula'yı işletme alanında doktor unvanına layık gördü.

Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner başkanlığında bu yılki 6'ncı toplantısını yapan senato oy birliğiyle Remzi Gula'yı fahri doktora unvanına layık gördü. Doktora unvanının ilerleyen günlerde tören ile Gula'ya takdim edileceği belirtildi.

Yapılan açıklamada, “Çanakkale Seramik şirketinin bir dünya markası ve sektöründe lider firmalardan biri olmasındaki önemli rolü, ülke ve bölge ekonomisinin gelişmesine 30 yılın üzerindeki başarılı yöneticiliği ile katkı sağlaması, bu süreç içerisinde üniversite ve sanayi işbirliğinin gelişimi için harcadığı yoğun emek ve işletme eğitimine vermiş olduğu destek, Çanakkale’nin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişiminin sağlanmasında sivil toplum kuruluşlarına vermiş olduğu destek ile Sayın Remzi Gula’ ya 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 14/b-5 maddesi uyarınca ‘işletme’ alanında ‘fahri doktora unvanı’ verilmesine oy birliği ile karar verildi” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: