Kaleci Bülent Ataman Fethiyespor'da

Karşıyaka Kalecisi Bülent Ataman, Fethiyesporla sözleşme imzaladı. Fethiyespor’da şampiyonluk yaşamaya geldiğini söyleyen tecrübeli Kaleci Bülent...

Karşıyaka Kalecisi Bülent Ataman, Fethiyesporla sözleşme imzaladı. Fethiyespor’da şampiyonluk yaşamaya geldiğini söyleyen tecrübeli Kaleci Bülent Ataman, “Bank Asya’da şampiyonluk amaçlayan bir takımda oynamaktansa, 2. ligde şampiyonluk mücadelesi verecek takımda oynamak daha iyi” dedi.

2. lig kırmızı grupta şampiyonluk hedefleyen Fethiyespor, Karşıyaka Kaleci Bülent Ataman ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Fethiyespor Yöneticileri İsmail Türk, Özkan Gümüş ve Mustafa Ferizcan’ın katıldığı imza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Bülent Ataman, “Fethiyespor’da şampiyonluk yaşamaya geldim” dedi.

Reklam
Reklam

“19-20 yıldır profesyonel kaleciyim. Bank Asya’da şampiyonluk hedefleyen bir takımda futbol oynamaktansa 2. ligde şampiyonluk hedefleyen takımda oynamak için Fethiyespor’a geldim” diyen Bülent Ataman, “Fethiyespor’da şampiyonluk yaşayacağız. Fethiyespor’a gelirken kesinlikle para düşünmedim. Şampiyonluğun değeri para ile ölçülmez. Fethiyespor’da tecrübeli bir teknik direktörle çalışacağız. İyi bir yönetim kadrosu ile tanıştım. Çalışmalara hemen başlayacağım” dedi.

Oynadığı takımlarda ağabeylik misyonunu yüklendiğini ancak takım kaptanlığına sıcak bakmadığını söyleyen Kaleci Bülent Ataman, “Artık Fethiyespor’u şampiyonluğa taşımak için hep beraber çalışacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: