Kalecik’ten Çankaya’ya Teşekkür

Kalecik Belediye Başkanı Nevzat Şahin, Çankaya Belediyesi Başkenvekili Haydar Han’ı makamında ziyaret ederek, önümüzdeki hafta...

Kalecik Belediye Başkanı Nevzat Şahin, Çankaya Belediyesi Başkenvekili Haydar Han’ı makamında ziyaret ederek, önümüzdeki hafta yapılacak 8. Uluslararası Kalecik Karası Kültür ve Turizm Festivali programı hakkında bilgi verdi.

Nevzat Şahin, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’ın Anadolu’nun dört bir yanında gelenekselleşmiş halk kültürünü yaşatmayı amaçlayan festivaller ve benzer etkinliklerin yaşatılması için her türlü desteği verdiğini belirterek, kendisine ve ekip arkadaşlarına Kalecik halkının teşekkürlerini iletti. Han ile festival programının içeriğini de paylaşan Şahin, festival hazırlıklarına giriştikleri günden itibaren Çankaya Belediyesi’ni yanlarında gördüklerini, 15-16 Eylül tarihlerinde yapılacak festivalde bunun etkilerinin fazlasıyla dikkat çekeceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Başkanvekili Han ise, Şahin’in davetinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Başkan Tanık’la birlikte festivale katılacağını söyledi. Han, Kalecik’te gerçekleştirilmek üzere proje hazırlıkları tamamlanan park, yürüyüş yolu ve spor alanlarının inşasına önümüzdeki günlerde başlanacağını da kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: