Kaleciler iddialı konuştu

Fenerbahçe'nin başarılı kalecileri Volkan Demirel, Rüştü Reçber ve Serdar Kulbilge, Samandıra Tesisleri'ndeki antrenmandan sonra ikinci yarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Milli kaleci Volkan Demirel, ligin ikinci yarısında da başarılı bir performans ortaya koyarak namağlup şampiyon olmak istediklerini belirterek, "Güzel bir kampın ardından lige bıraktığımız yerden devam edip, namağlup sona doğru ulaşmak istiyoruz. Türkiye Kupası bizim için önemli. Uzun zamandır beklenen başarıyı, bu sene iki kupayla beraber inşallah karşılayacağız. Takım çok genç. Herkes birbirini çok seviyor. Bunun neticesinde de başarı geliyor. İnşallah uzun yıllar Fenerbahçe şampiyon olacaktır. Tabii ki bu sözle olmaz, eylem gerektirir. Bunu da yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

İlk yarıda yeterli performan sergileyemediğini ifade eden kaleci Volkan Demirel, "İstenileni verdim diyebiliriz ama yeterli değil. Çünkü önümde çok uzun yıllar var. Daha çok çalışarak, önümüzdeki yıllar Fenerbahçe kalesini en iyi şekilde korumak ve daha iyi bir Volkan izletmek için elimden gelen bütün çabayı gösteriyorum" dedi.

Milli kaleci Rüştü Reçber ise ligin ilk yarısında iyi bir dönem geçirdiklerini belirterek, amaçlarının iyi bir çalışma dönemi geçirip lige iyi bir başlangıç yapmak olduğunu belirtirken, kaleci Serdar Kulbilge de, Fenerbahçe'yi kendi yuvası gibi gördüğünü söyledi.