Kale’de Toplu Sözleşme Sevinci

Denizli’nin Kale ilçesi Belediye Başkanlığı yapılan anlaşma ile Belediye İş Sendikası ile toplu sözleşme imzaladı.Kale...

Denizli’nin Kale ilçesi Belediye Başkanlığı yapılan anlaşma ile Belediye İş Sendikası ile toplu sözleşme imzaladı.

Kale Belediye Başkanlığı makam odasında gerçekleşen törene Başkan İsmail Yarımca’nın yanı sıra Belediye İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Ender Akbay ve Başkan Yardımcısı Ergül Şahin, sendika temsilcisi Hidayet Karaceylan hazır bulundu.

İmza törenin ardından Ergül Şahin yaptığı açıklamada, “11 işçi arkadaşımızın toplu sözleşmesini imzaladık. Arkadaşlarımızın emeğini başkanımızla birlikte çözerek aldığımıza inanıyoruz. İşçi arkadaşlarımızın haklarını haklarını koruduğu için Belediye Başkanı İsmail Yarımca’ya teşekkür ediyoruz. Belediyemize ve sendikamıza hayırlı uğurlu olsun”dedi.

Reklam
Reklam

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Belediye İş Sendikası ile anlaşmaya varıldığından dolayı memnuniyetini dile getirerek “Çalışanın mutlaka hakkını vereceksin ama burada 8 bin 200 kişinin hakkını da düşüneceksiniz. Türkiye’nin ekonomik şartlarını göz önünde bulundurarak orta yola bulacaksınız. İşçilerimizin alın terini hak ettikleri şekilde sözleşmeyi imzaladık. Personellerimizden memnunuz. 35 yıllık işveren olarak işçinin alın terinin soğumadan hakkının verilmesi gerektiğini biliriz. Ondan dolayı bir problem yaşamıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: