"Kaleiçi'nden Beydağları'na Antalya Fotoğrafları" Sergisi

Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları'na (ASMEK) katılan vatandaşların çektiği fotoğraflardan oluşan "Kaleiçi'nden Beydağları'na Antalya" fotoğrafları sergisi açıldı.

Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları'na katılan vatandaşların çektiği fotoğraflardan oluşan "Kaleiçi'nden Beydağları'na Antalya" fotoğrafları sergisi açıldı. Antalya Kültür Merkezi'ndeki serginin açılışına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve kursiyerler katıldı. Farklı yaş gruplarından çok sayıda fotoğrafçının eserlerinin yer aldığı serginin açılış kurdelasını kesen Başkan Akaydın, eserleri tek tek inceleyerek fotoğraflar hakkında bilg aldı. Çaybaşı, Atatürk ve Konyaaltı ASMEK kursiyerlerinin çektiği fotoğraflarda Beydağı'nın güneşli manzarası ve Kaleiçi'nin gece görünümü yer alıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Milli Eğitim Bakanlığı sertifikalı ASMEK kurslarıyla kursiyerlere, farklı meslek ya da sanat dallarında eğitimler verildiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: