Kalekule'de Resim Sergisi

Mehmet – Gülten Gökkaya tarafından hazırlanan Kale Kule Sergi Salonundaki resim sergisinin açılışı yapıldı

Mehmet – Gülten Gökkaya tarafından hazırlanan Kale Kule Sergi Salonundaki resim sergisinin açılışı yapıldı

Kumluca Kaymakamı Salih Işık, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya, Daire Amirleri, Siyasi parti ilçe başkanları ve halkın katılımıyla Mehmet – Gülten Gökkaya tarafından hazırlanan Kale Kule Sergi Salonunda resim sergisinin açılışı yapıldı .

Kaymakam Salih Işık ve Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya serginin hayırlı olmasını dileyerek, "ilçe olarak çok sayıda kültürel ve sanatsal faaliyet ve etkinlik gerçekleştiriyoruz. Bu etkinliklerle birlikte bireysel veya kurumsal çalışmaları da destekliyoruz. Aynı şekilde eserlerini sergileyerek yeteneğini bizlerle ve vatandaşlarımızla paylaşan Mehmet – Gülten Gökkaya çiftine ve kursiyerlerine tebrik ve teşekkürlerimizi iletiyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" dediler, ayrıca kursiyerlerden Adrasan beldemizde yaşayan ve resimlerinde doğa güzellikleri işleyen Margaret Heimann ile bir süre sohbet ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: