Kaleliler Cumhuriyet Bayramı'nda Grup Ayna İle Coştu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 89'uncu yıl kutlamaları çerçevesinde Denizli’nin Kale ilçesinde düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü'nün ardından...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 89'uncu yıl kutlamaları çerçevesinde Denizli’nin Kale ilçesinde düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü'nün ardından Grup Ayna bir konser verdi.

Kale ilçe girişinden başlayan Cumhuriyet Yürüyüşü'ne vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, yürüyüşe Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, protokol üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüşe katılanlara Kale Belediyesi tarafından Türk Bayrağı dağıtılırken, yürüyüşünün ardından düzenlenen Grup Ayna konseri vatandaşları coşturdu. Konseri Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’nın yanı sıra MHP Denizli eski Milletvekili Salih Erbeyin, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, CHP Kale İlçe Başkanı Mehmet Çelimli, MHP Kale İlçe Başkanı İsmail Omrak ve çok sayıda vatandaş izledi.

Reklam
Reklam

Grubun solisti Erhan Güleryüz sahne arkasındaki dev Türk Bayrağını göstererek, “Ben bu bayrağı çok seviyorum. Sizin gibi, bütün Türkiye gibi. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi. Sahnede unutulmaz şarkılarını okuyan Grup Ayna’ya Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca tarafından çiçek takdim edilirken, grup solistinin yıllardır sahneye güneş gözlüğüyle çıkması sebebiyle, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca da sahneye güneş gözlüğü ile çıktı. Yarımca “Şanlı geçmişi zaferlerle dolu olan Türk Milletinin bağımsızlığını kazanmasının 89. yılını kutluyoruz.Güzel vatanımızı böldürmeyeceğiz, bayrağımız indirtmeyeceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz