Kaleşnikofuyla Tehlike Saçan Zanlı Yakalandı

Gaziantep polisi, genel güvenliği tehlikeye sokacak şekilde havaya ateş açtığı iddia edilen bir kişiyi yakaladı....

Gaziantep polisi, genel güvenliği tehlikeye sokacak şekilde havaya ateş açtığı iddia edilen bir kişiyi yakaladı. Yakalanan şahsın evinde yapılan aramada merdiven altına gizlenmiş bir adet Kaleşnikof marka uzun namlulu silah ele geçirildi.

Mimar Sinan Mahallesi 140 numaralı cadde üzerinde genel güvenliği tehlikeye düşürecek şekilde silah ile ateş edilmesi olayı ile Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucu havaya ateş ettiği belirlenen R.Ç. isimli şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan kişinin ikametinde yapılan aramada merdiven altına gizlenmiş vaziyette bir adet Kaleşnikof marka uzun namlulu silah ve silaha ait bir şarjör ele geçirildi. R.Ç., '6136 Sayılı Kanuna Muhalefet' suçundan hakkında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz