Kalespor, Tavas Birlikspor’un 20 Maçlık Yenilmezlik Serisine Son Verdi

Denizli 1. Amatör Küme C grubunda namağlup olarak lider durumda bulunan Tavas Birlikspor, 20 maç...

Denizli 1. Amatör Küme C grubunda namağlup olarak lider durumda bulunan Tavas Birlikspor, 20 maç sonra Kalespor’a yenildi.

Play-off ikinci maçında Zafer Katrancı Stadı’nda Kalespor ile Tavas Birlikspor karşı karşıya geldi. Maçın başlamasıyla birlikte iki takım da birbirleriyle kıyasıya mücadele ederken, ilk yarı Onur’un iki ve İsmail’in attığı gollerle Kalespor’un 3-1’lik üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya baskılı bir şekilde başlayan Tavas Birlikspor 46. dakikada skoru 3-2’ye getirdi. Kalesporlu futbolcular ilerleyen dakikalarda ataklarını sıklaştırarak 4'üncü golü buldu ve karşılaşma 4-2 Kalespor’un üstünlüğüyle sona erdi.

Reklam
Reklam

Maç sonunda konuşan Kalespor Teknik Direktörü Ali Sayıntürk, “Zorlu bir maçtan galip çıktığımız için mutluyuz. Play-off grup ilk maçında aldığımız hesapta olmayan mağlubiyet futbolcularımızın ve teknik heyetin moralini düşürse de Tavas maçı bizim için dönüm noktasıydı. Futbolcularımızla bilinçli bir şekilde hazırlandıkları maçta alınlarının akıyla çıktılar. Bu maçı unutup önümüzdeki Çardak maçının hazırlıklarını başlayacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz