Kalesporlu Serat İlçenin Gururu Oldu

Denizli 1. Amatör küme takımlarından Kalespor'un futbolcusu 19 yaşındaki Serat Topçuk'un Türkiye Futbol Federasyonun Ege...

Denizli 1. Amatör küme takımlarından Kalespor'un futbolcusu 19 yaşındaki Serat Topçuk'un Türkiye Futbol Federasyonun Ege karmasına seçilmesi ilçede ve Kalespor yönetiminde sevinçle karşılandı.

Kalespor Antrenörü Ali Sayıntürk ve Kalespor'un genç yeteneği Serat Topçuk birlikte basın toplantısı düzenledi. Antrenör Ali Sayıntürk, Kalespor olarak amaçlarının genç futbolcuları geliştirerek, Denizlispor ve üst liglere sporcu yetiştirmek olduğunu belirttti. Sayıntürk, "Futbolcumuz Serat Topçuk sezon başından bu yana yükselen grafiği ile Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Ege karmalarına seçildi. Kalespor teknik heyeti ve yönetimi olarak çok mutluyuz"dedi.

Reklam
Reklam

Kalesporun genç yeteneği Serat Topçuk ise karmalara gideceği için mutlu olduğunu ve futbol hayatını geliştirmek için çok çalışacağını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: