Kalite Başiskele Belediyesi'nde Toplandı

Başiskele'de, belediyecilik çalışmaları alanında etkin ve kaliteli hizmetin üretilmesi, toplam kalite ve verimliliğin arttırılması amacıyla...

Başiskele'de, belediyecilik çalışmaları alanında etkin ve kaliteli hizmetin üretilmesi, toplam kalite ve verimliliğin arttırılması amacıyla başlayan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Düzenli olarak toplantılarını gerçekleştiren kalite ekibi, önce yapılan çalışan memnuniyeti anketi sonuçlarını masaya yatırdı, öncelik sırasına göre personele yönelik yapılacak eğitim seminerlerini belirledi.

Kalite çalışmalarını titizlikle sürdüren kalite ekibi, bu tür seminerlerin faydalı olacağını, çalışanlara bu yönde hizmet vermenin hem belediyemizi, hem de çalışanlarımızdan hizmet alacak insanları doğrudan ilgilendirdiğini belirtiyor.

Reklam
Reklam

Başiskele Belediyesi'nin mükemmellik belgesi alma yolundaki eğitimlerini veren Kal-Der Eğitimcisi Kadir Akbaş, EFQM Modeli'ni Başiskele Belediyesi benimsemiş durumda olduğunu, amaçlarının belediye kapsamında bu uygulamaları iyileştirerek vatandaş odaklı uygulamalar haline getirip, kurumsal açıdan belediyenin performansını arttırmak olduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz