Kalite şenliği başladı

Kalite Birliği Derneği, Bursa Platformu, Yeşilay Bursa Şubesi, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa...

Kalite Birliği Derneği, Bursa Platformu, Yeşilay Bursa Şubesi, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Kalite ve Duyarlılık Şöleni’ coşkulu bir törenle başladı.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen şölenin açılış konuşmasında öğrencilere seslenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bizler büyük bir emanetin mensubuyuz. Sizler kısa bir süre ülkemizin ve kentimizin ileri gelenlerinden olacaksınız. Önemli görevlerde bulunacaksınız. O yüzden sizlere büyük önem veriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla eğitimi ve yatırıma ağırlık verdik. Bizler dünyayı adaletle yönetmiş bir milletin ecdadıyız. Sizler bizim geleceğimizsiniz. O yüzden de üzerinize titriyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Öğrencilere vakitlerini doğru harcamaları tavsiyesinde bulunan Altepe, doğru işler yaparak doğru çalışmalar ile daha dolu zaman geçirmeleri uyarısını yaptı. Kalite Şöleni’ne emeği geçen herkese teşekkür eden Altepe, yapılan bu çalışmalara tüm gençliğin sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Kalite Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karaman ise öğrencilerce imzalanan ‘Sigara, Alkol ve Uyuşturucuya Hayır’ sözleşmesinin içeriğini okudu ve öğrencilere bu zararlı maddelerden uzak durmaları gerektiğini söyledi.

Konuşmasının ardından Türk Standartları Enstitüsü tarafından sahnelenen oyunda görev alan Buğrahan ve Furkan isimli miniklerden yeşil-beyaz çiçekleri alan Recep Altepe’ye şenlik organizasyonu tarafından teşekkür plaketi ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Konuşmalarından ardından Yeşilay Derneği Bursa Şubesi tarafından hazırlanan ‘Alkol, Sigara ve Uyuşturucunun Zararları’ konulu kısa bir sunum gerçekleştirildi. Daha sonra Türk Standartları Enstitüsü çalışanları tarafından hazırlanan ve sahnelenen ‘Önce Kalite’ isimli tiyatro gösterisini izleyen öğrenciler, kalitesiz ve TSE markası olmayan ürünleri satın almamaları gerektiğini öğrendi. TSE çalışanlarının sahnelediği oyun öğrenciler tarafından bolca alkış aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz