"Kaliteli Fındık Projesi"

Trabzon Ticaret Borsası'nın (TTB) organizasyonunda sürdürülen "Kaliteli Fındık Projesi" kapsamında "Basın Teşvik Yarışması" düzenleneceği bildirildi.

Trabzon Ticaret Borsası'nın (TTB) organizasyonunda sürdürülen "Kaliteli Fındık Projesi" kapsamında "Basın Teşvik Yarışması" düzenleneceği bildirildi.

TTB'den yapılan yazılı açıklamada, fındıkta verim ve kaliteyi artırmak amacıyla uygulanan proje kapsamında düzenlenecek yarışmanın, 1 Temmuz ile 31 Ekim 2012 tarihleri arasındaki yayınları kapsayacağı belirtildi.

Yarışmadaki amacın, bölgenin önemli gelir kaynaklarından biri olan fındıkla ilgili çalışmaları kamuoyu ile paylaşmak olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

Reklam
Reklam

"Gazete, dergi, radyo, televizyon, internet yayıncılığı şekliyle konu ile ilgili haber, fotoğraf, makale, araştırma-inceleme ve röportajlar değerlendirmeye tabi tutularak maddi olarak ödüllendirilecektir. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti, Trabzon Ticaret Borsası, Gıda Tarım ve Hayvancılık Trabzon Müdürlüğü ve Oltan Gıda Maddeleri İhracat-İthalat ve Ticaret Ltd. Şti. temsilcilerinden oluşan jüri, Kasım 2012'de değerlendirme yaparak sonuçları açıklayıp, ödül törenini aynı ay içinde organize edecektir."

Açıklamada, yarışmaya katılacak eserlerin 9 Kasım tarihine kadar Trabzon Ticaret Borsası'na teslim edilebileceği kaydedildi.

Muhabir: Burak Altunöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: