Kalitesi dillerden düşmeyen Samsung'un en iyi telefonları

Son Güncelleme:

Kalitesi ve teknolojisi ile adından söz ettiren Samsung'un piyasada pek çok telefon modeli bulunuyor. Bu telefon modelleri ihtiyaca ve beklentilere göre birçok özellikte üretiliyor. Samsung fazlaca seçenek sunduğundan kararsız kalma ihtimaliniz olabilir. Sizin için hazırladığımız telefon modelleri listesine göz atarak kendinize en uygun Samsung telefon modelini seçebilirsiniz.

Piyasada birçok farklı modelde bulunan Samsung markalı telefonlar, her ihtiyaca göre en iyi özelliklerde üretiliyor. Birbirinden kaliteli ve sağlam olan bu ürünleri aldığınızda Samsung, uzun süre kullanım vadediyor. "Samsung en iyi telefonu hangisi?" gibi sorular kafanızı kurcalıyorsa doğru yerdesiniz. Sizler için en iyi Samsung telefon modellerini araştırıp derledik. İşte detaylar!

1. Samsung Galaxy S24 Plus


Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

En Samsung cep telefonları listemize 1. sıradan giren Samsung Galaxy S24 Plus, teknoloji dünyasına yeni bir soluk getiriyor. 6.7 inç QHD+ ekranı ve ultra ince çerçeveleriyle daha geniş bir görüntüleme alanı sunan cihaz, kullanıcıların multimedya deneyimlerini zenginleştiriyor. 12 GB RAM ve 256 GB depolama kapasitesi ile Android 13.0 işletim sistemi ile güncel ve hızlı bir kullanıcı deneyimi vaat ediyor.

Armor Aluminum gövdesi sayesinde hem hafif hem de dayanıklı olan Galaxy S24 Plus, IP68 sertifikası ile suya ve toza karşı üstün koruma sağlıyor. Özellikle 50 MP kamera, gece bile net fotoğraflar çekmenize olanak tanıyor. Oyun severler için geliştirilmiş ısı dağıtım sistemi ise uzun süreli performansı garanti ediyor. Kısacası, Samsung Galaxy S24 Plus, hem günlük kullanım hem de özel anlarınız için kusursuz bir teknolojik partner.

Ürünü İncele

2. Samsung Galaxy A54 5G


Samsung Galaxy A54 5G, hem şık tasarımı hem de gelişmiş özellikleriyle öne çıkan bir akıllı telefon. Gündelik kullanımda ihtiyacınız olan her şeyi sunan A54 5G, teknoloji tutkunlarını da etkileyecek donanıma sahip. 6.4 inçlik FHD+ Super AMOLED Infinity-O ekranı, 120Hz yenileme hızıyla size kesintisiz ve akıcı bir görsel deneyim sunuyor. Parlaklığıyla dış mekanlarda bile net görüntüleme imkanı sağlayan ekran, film ve video izlemeyi keyifli hale getiriyor.

VDIS ve geniş açılı OIS ile donatılmış kamerası sayesinde her ışık koşulunda net ve sabit videolar çekmenizi sağlıyor. 50MP ana kamerasıyla yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekebilir, 12MP ultra geniş açılı kamerayla geniş açılı manzaraları ölümsüzleştirebilir ve 5MP makro kamerayla minik ayrıntıları keşfedebilirsiniz. 32MP ön kamerası ise kusursuz selfieler için ideal. Siz de Galaxy A54 5G'yi tercih ederek siz de estetik ve fonksiyonelliği bir arada sunan bir akıllı telefonun keyfini çıkarın!

Ürünü İncele

3. Samsung Galaxy Z Flip5


Samsung Galaxy Z Flip5, hem modern tasarımı hem de yüksek performansı ile öne çıkan, en iyi Samsung telefon modellerinden biridir. Yeniden tasarlanmış esnek menteşesi sayesinde cebinize mükemmel bir şekilde sığan cihaz, 3.4 inçlik genişletilmiş Kapak Ekranı ile daha etkileyici bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Gelişmiş Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi ile tüm uygulamalarınızda akıcılık ve hızlı yanıt verme süresi yaşayın. Galaxy Z Flip5, geliştirilmiş grafikleri ile de oyun ve video keyfinizi bir üst seviyeye taşıyor. Esnek Mod paneli ile Galaxy Z Flip5, kullanıcı etkileşimini artırıyor. Telefonunuzu dilediğiniz açıda katlayabilir ve çoklu görevleri daha kolayca yapabilirsiniz.

Ürünü İncele

4. Samsung Galaxy S24 Ultra


Samsung Galaxy S24 Ultra, yüksek teknoloji ve tasarım harikası özellikleriyle dikkat çekiyor. 200 MP yapay zeka destekli ana kamerası ile profesyonel fotoğrafçılık deneyimi sunarken, 100x zoom özelliğiyle uzak detayları bile net bir şekilde yakalamanıza olanak tanıyor.

Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ile donatılmış olan Galaxy S24 Ultra, hız ve performans konusunda sınırları zorluyor. Ayrıca, 5000 mAh kapasiteli bataryası uzun süreli kullanım sunarken, hızlı şarj özelliğiyle cihazınızı kısa sürede kullanıma hazır hale getiriyor. Her açıdan üstün özelliklerle donatılan Galaxy S24 Ultra, en iyi Samsung telefonu olarak beklentilerinizi karşılamaya hazır.

Ürünü İncele

5. Samsung Galaxy M34 5G


Samsung Galaxy M34 5G, en iyi Samsung telefonlar arasında yerini alan ve günlük teknoloji kullanımınızı bir üst seviyeye taşıyan bir cihaz. Göz alıcı tasarımı, güçlü donanımı ve kullanışlı özellikleri ile öne çıkan bu akıllı telefon, hem günlük kullanımda hem de yoğun iş temposunda size eşlik edecek ideal bir seçenek.

6.5 inçlik FHD+ Super AMOLED ekranı ve 120 Hz yenileme hızı ile keskin ve akıcı görüntüler sunan Galaxy M34 5G, film ve video izlemeyi, oyun oynamayı ve internette gezinmeyi keyifli hale getiriyor. Güneş ışığında bile ekran parlaklığı sayesinde net bir şekilde görebileceğiniz görüntüler, görsel bir şölen yaşatıyor. 6.000 mAh pil kapasitesi ile Galaxy M34 5G, gün boyu kesintisiz kullanım imkanı sunuyor. Hızlı şarj desteği sayesinde telefonunuzu kısa sürede şarj edebilir ve gün boyu aktif kalabilirsiniz.

Ürünü İncele

6. Samsung Galaxy Z Fold5


Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Mobil teknolojide sınırları zorlamak ve benzersiz bir deneyim yaşamak mı istiyorsunuz? O zaman Samsung Galaxy Z Fold5 tam size göre! En iyi Samsung cep telefonları listemizde yer alan bu cihaz 7.6 inçlik katlanabilir ekranı ile tablet boyutunda bir görüntüleme alanı sunuyor. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci ile donatılmış olan Galaxy Z Fold5, en zorlu oyunları ve uygulamaları bile sorunsuz bir şekilde çalıştırabiliyor.

4400mAh kapasiteli pili ile Galaxy Z Fold5, gün boyu kullanım imkanı sunuyor. Yoğun bir iş temposuna sahipseniz veya sık sık seyahat ediyorsanız bile pil ömrü konusunda endişelenmenize gerek yok. 30x Space Zoom özelliği ile Galaxy Z Fold5'in kamerası uzaktaki detayları bile net bir şekilde yakalayabiliyor. Ayrıca, gelişmiş gece modu ve portre modu gibi özellikleri ile de her anı kusursuz bir şekilde ölümsüzleştirebilirsiniz. İş, eğlence ve çoklu görevler için ideal olan Galaxy Z Fold5, mobil teknoloji tutkunları için vazgeçilmez bir araç. Mükemmel bir deneyim için Galaxy Z Fold5'i tercih edin!

Ürünü İncele

7. Samsung Galaxy S23 FE


Akıllı telefonunuzdan daha fazlasını mı bekliyorsunuz? Hem günlük kullanımda hem de iş hayatında size eşlik edecek, güçlü ve dayanıklı bir cihaza mı ihtiyacınız var? O zaman Samsung Galaxy S23 FE tercih edebileceğiniz bir ürün! Android 13.0 işletim sistemi ile çalışan Galaxy S23 FE, kullanıcılarına sezgisel ve akıcı bir deneyim sunuyor. En yeni güncellemeler ve gelişmiş güvenlik özellikleri ile her zaman güncel kalabilirsiniz.

6.4 inçlik Dinamik AMOLED 2X ekranı ve 120 Hz yenileme hızı ile dikkat çeken Galaxy S23 FE ile filmler ve videolar keyifli hale gelirken, oyunlarda da rakiplerinizden bir adım önde olursunuz. Vision Booster teknolojisi sayesinde ise dış mekanlarda bile ekranınızı net bir şekilde görebilirsiniz. Mükemmel bir fiyat-performans oranına sahip olan bu cihazı tercih ederek günlük hayatınızı kolaylaştırın ve teknolojinin keyfini doyasıya çıkarın!

Ürünü İncele

8. Samsung Galaxy A35 5G


Güçlü donanımı, dayanıklılığı ve kullanışlı özellikleri ile öne çıkan Samsung Galaxy A35 5G, hem günlük kullanımda hem de zorlu koşullarda size eşlik edecek ideal bir seçenek. Vision Booster teknolojisi sayesinde güneş ışığı altında bile ekran netliğini korur ve her türlü ortamda mükemmel bir görüntüleme keyfi yaşarsınız. Sekiz çekirdekli işlemcisi, gelişmiş GPU ve NPU desteği ile Galaxy A35 5G, tüm oyunları, uygulamaları ve multitasking işlemlerini sorunsuz bir şekilde çalıştırabilir. Hızlı ve gecikmesiz bir performans ile her anın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Samsung Knox Vault ile Galaxy A35 5G, kişisel bilgilerinizi ve verilerinizi en üst düzeyde güvenlik altında tutar. Parmak izi okuyucu ve yüz tanıma gibi güvenlik özellikleri ile cihazınıza yetkisiz erişimi engelleyebilirsiniz. Sekiz çekirdekli işlemcisi, gelişmiş GPU ve NPU desteği ile tüm oyunları, uygulamaları ve multitasking işlemlerini sorunsuz bir şekilde çalıştıran Galaxy A35 5G ile hızlı ve gecikmesiz bir performans ile her anın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Ürünü İncele

9. Samsung Galaxy S23 Ultra


Geldik en iyi Samsung cep telefonu listemizin dokuzuncusuna. Geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen Galaxy S23 Ultra, sürdürülebilirliği ön planda tutan kullanıcılar için ideal bir tercih. üşük ışık koşullarında bile üstün performans sergileyen Galaxy S23 Ultra'nın kamera sistemi ile her anı en güzel şekilde ölümsüzleştirebilir, S Pen ile eskizlerinizi ve notlarınızı kağıt kullanmadan kolayca kaydedebilir, fikirlerinizi dijital ortamda somutlaştırabilirsiniz.

Galaxy S23 Ultra, hem teknolojinin en son yeniliklerini deneyimlemek hem de çevreye katkıda bulunmak isteyenler için ideal bir seçim. Güçlü donanımı, gelişmiş özellikleri ve sürdürülebilir tasarım anlayışı ile Galaxy S23 Ultra, mobil dünyada yeni bir çığır açıyor.

Ürünü İncele

10. Samsung Galaxy A14


Hem iyi özelliklerle donatılmış bir telefon mu arıyorsunuz hem de uygun fiyatlı bir seçenek mi istiyorsunuz? Samsung Galaxy A14, en iyi ve uygun fiyatlı Samsung cep telefonu arayışınızı sonlandıracak bir ürün. Modern teknolojiyi uygun bir fiyata sunan bu akıllı telefon, günlük kullanımda size hem performans hem de keyifli bir deneyim yaşatacak.

Samsung Galaxy A14'ün 50 MP'lik ana kamera ve ultra geniş açılı lensler ile çarpıcı fotoğraflar çekme imkanı bulursunuz. Makro kamera ise detayları yakalamanıza olanak tanıyor. 13 MP ön kamera ile de yüksek kalitede selfie'ler yapabilirsiniz. Yan tarafta bulunan parmak izi sensörü ile cihazınızı güvenle kilidini açabilirsiniz. Uygun fiyatlı bir telefon ararken taviz vermek istemiyorsanız, Galaxy A14'ü tercih ederek modern teknolojinin tadını çıkarabilirsiniz.

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Anahtar Kelimeler: