Kalkandere belediyesinden personeline iftar

Kalkandere Belediye Başkanı Nihat ÇOLAK orucunu personeliyle birlikte açtı.

Kalkandere Belediyesi ve Zabıta amirliği organizasyonunca düzenlenen Ramazan etkinlik alanında gerçekleştirilen iftar yemeğine Kalkandere’de Gösteri düzenleyen Konya mevlana semazen gurubu Kalkandere Belediye Başkanı Nihat ÇOLAK, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, personel Zabıta amirliği katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Belediye başkanı Nihat ÇOLAK geleneksel hale getirdikleri bir iftar sofrasında daha tüm belediye çalışanlarıyla tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Nihat ÇOLAK Her yıl olduğu gibi bu ramazan ayında da tüm personelimiz büyük bir aile olarak bir araya gelmiş ve hep birlikte iftar sofrasında birlikte iftar yapıyoruz.

Reklam
Reklam

Yoğun iş temposunun verdiği yorgunluğu düzenlediğimiz iftarla üzerimizden atmak istedik. Hepimiz Kalkandere için, Kalkandere halkı için çalışıyoruz. Kalkandere için el ele vererek yaptığımız çalışmalar çocuklarımıza miras olarak kalacaktır.

Ramazan ayının güzelliğini bir nebze de olsa çalışanlarımıza yaşatmak ve çalışanlar arasındaki uyumun devamı sağlamak için, bu tür sosyal aktiviteler yapmaya devam edeceğiz. İftar yemeğine katılımınızdan ötürü meclis üyelerimiz ve Kalkandere sevdalısı olarak ilçemize hizmet etmekten gurur duyan personelime teşekkür ediyor, tekrar bir iftar sofrasında buluşmayı diliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: