Kalkavan, Atalay Ve Bolat, Burma’yı Ziyaret Etti

CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay ve CHP Atakum İlçe...

CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay ve CHP Atakum İlçe Başkanı Ali Ekber Bolat, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma’yı makamında ziyaret ettiler.

Atakum’un gelişen ve değişen yüzü ile tüm Türkiye’nin gözde ilçelerinden biri haline geldiğini belirten CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, “Meclis çalışmaları nedeni ile kısa bir süre bile ayrı kalsam bile geldiğimde buradaki değişimi hemen fark ediyorum. CHP’li bir başkanın, parasızlık, imkansızlık içerisinde bile olsa, ortaya koyduğu vizyon ve çalışma azmi sayesinde neler başarabileceğinin, kentini nasıl geliştireceğinin, insanlarını nasıl mutlu edeceğinin en güzel kanıtı Atakum’dur” dedi.

Reklam
Reklam

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, “Sizin ve diğer CHP’li başkanlarımızın ilçelerinizde yaptığınız çalışmaların, halkımızın takdirini kazandığını görüyor ve duyuyorum. Bunun da önümüzdeki seçimlerde insanların belediyelerini, CHP’li kadrolara emanet etme konusunda her zamankinden daha istekli ve seçici olmaları adına güzel bir örnek teşkil edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

İlçelerini hayatın her alanında geliştirmek ve değiştirmek için çaba sarf ettiklerini, bunun herkes tarafından takdir gördüğünü ve sürekli göç alan bir yer haline geldiğini belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ise, “İnsanlar buradan bir ev alıp yerleşmek, yatırımcılar ise ortaya koyduğumuz turizm vizyonu doğrultusunda yatırım yapmak için adeta birbirleri ile yarışır hale geldiler. Kentimizi geliştirmek adına yaptığımız çalışmaları aralıksız olarak sürdürüyoruz. Rutin hale gelen park-bahçe, spor ve çocuk oyun alanları, yeni yol açma, asfaltlama, kaldırım çalışmalarının yanı sıra, halkın ihtiyaçları doğrultusunda Yaşam Parkı, Atakum Stadı ve Soysal Tesisleri, Altınkum Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri, Çatalçam Sahil Sosyal Tesisleri, kültür ve spor evleri, şantiye, dev araç filosu, Halk İskelesi gibi tesisleri hizmete sunduk. İnşaat ve onarım çalışmaları süren Belediye Binası, Çakırlar Orman Korusu, Atakum Kültür ve Sanat Merkezi, Çatalçam Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri gibi tesislerimiz ise bu yıl içinde faaliyette olacaktır. Ayrıca nisan-mayıs aylarında Eko Park’ın da temelini atarak yaptığımız yatırımlara yeni bir halka daha ekleyeceğiz. Bütün gücümüzle ve gayretimizle, gelecek nesillere daha güzel ve çağdaş bir kent bırakmak adına ne gerekiyorsa yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz