Kalkınma Ajansları Gaziantep'te Buluşacak

GAZİANTEP (AA) - İpekyolu Kalkınma Ajansının (İKA) ev sahipliğinde düzenlenen "2. Kalkınma Ajansları Konferansı" Gaziantep'te gerçekleştirilecek.

İpekyolu Kalkınma Ajansının ev sahipliğinde düzenlenen "2. Kalkınma Ajansları Konferansı" Gaziantep'te gerçekleştirilecek. İKA'dan yapılan açıklamada, 26 bölgenin kalkınma ajansı genel sekreterleri, uzmanları ve destek personelinin yanı sıra Kalkınma Bakanlığı Bölgesel Gelişme ve Yapısal Uyum Genel Müdürlüğü personelinin fikir alışverişi ve tecrübe paylaşımında bulunacağı konferans, 16-19 Nisan tarihleri arasında Gaziantep'te yapılacak. Zeugma Mozaik Müzesi Kültür ve Kongre Merkezinde yapılacak konferans sonunda, sonuç bildirgesi yayımlanacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: