Kalkınma Bakanı Yılmaz Ağrı'da

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Saidlu, Gürbulak Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Saidlu, Gürbulak Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu.

Ağrı'daki temaslarını sürdüren Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, sabah saatlerinde İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Saidlu ile katıldığı Türkiye-İran Sınır İlleri Ekonomik İşbirliği 4. Dönem Toplantısı'nın ardından İran'a yakın olan Gürbülak Sınır Kapısı'na geçti.

Bakan Yılmaz ile İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Saidlu, sınırı gösteren röleveyi inceleyerek, ilgililerden bilgi aldı.

Reklam
Reklam

İncelemelerin ardından Ağrı Havalimanı'na geçen İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Saidlu, tören mangasını selamladıktan sonra beraberindeki heyetle özel uçakla İran'a gitti.

Saidlu'yu, havalimanında, Kalkınma Bakanı Yılmaz ile Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, milletvekilleri, Belediye Başkanı Hasan Arslan ve diğer ilgililer uğurladı.

Saidlu'nun ardından Bakan Yılmaz da Ağrı'dan ayrıldı.

Muhabir: Fethullah Yaman - Selahattin Kaçuru / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: