Kalkınma Bakanı Yılmaz Aksaray'da

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Aksaray Üniversitesi'ni ziyaret etti, bir mağazanın açılışını yaptı.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Aksaray Üniversitesi'ni ziyaret etti, bir mağazanın açılışını yaptı.

Yılmaz, Sütaş Aksaray Tesisleri'ndeki programın ardından Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar'ı makamında ziyaret etti.

Acar'dan üniversitedeki yatırımlar ve gelişmeler hakkında bilgi alan Yılmaz, üniversitedeki fiziki yapılaşmanın devam edeceğini, ancak bundan daha önemlisinin üniversitenin içinin doldurulması, proje çalışmalarının artması ve kente daha çok katkı sağlaması olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Daha sonra İstikbal Mağazası'nın açılış törenine katılan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, 839 mağazaya ulaşan İstikbal'in bu sayıyı daha da artıracağına inandığını ifade etti.

Yurt dışında da mağazalar açan İstikbal'in 13 bin civarında istihdam sağladığını belirten Yılmaz, Boydak Holding'i sağladığı katma değer nedeniyle yürekten tebrik ettiğini kaydetti.

Amaçlarının ülke insanına iş ve aş vermek, ihracat yapmak, katma değeri artırmak olduğunu dile getiren Yılmaz, "Boydak Holding, bizim bu yapmaya çalıştıklarımızı birebir sahada gerçekleştiren çok değerli bir firmamız. Enerji alanında, mobilyada ve farklı alanlarda yatırımları var. Markalaşmak, dünyaya açılmak çok önemli. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Şükrü Boydak da, yeni konseptleri gereği açtıkları mağazaların ortalama büyüklüklerinin bin 200 ile 7 bin 500 metrekare arasında değiştiğini söyledi. Holding olarak 8 ayrı sektörde faaliyet gösterdiklerini vurgulayan Boydak, "2011 yılında 5,3 milyar lira ciro gerçekleştirdik. 100'den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. 2011 yılı ihracatımız 475 milyon dolardı" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Bakan Yılmaz, Şükrü Boydak, Aksaray milletvekilleri Ali Rıza Alaboyun ve İlknur İnceöz ile birlikte mağazanın açılışını yaptı.

Muhabir: Ersin Altınsoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: