Kalkınma Bakanı Yılmaz'ın Konvoyundaki Trafik Kazası

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın konvoyundaki ambulansın devrilmesi sonucu hayatını kaybeden acil tıp teknisyeni Hacer Şancı (22) için İl Sağlık Müdürlüğü'nde

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın konvoyundaki ambulansın devrilmesi sonucu hayatını kaybeden acil tıp teknisyeni Hacer Şancı (22) için İl Sağlık Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

İl Sağlık Müdürü Dursun Koç, müdürlük konferans salonundaki törende yaptığı konuşmada, kazayla şoke olduklarını belirterek, en büyük acıyı da Şancı'nın ailesinin yaşadığını söyledi.

Gözyaşları arasında konuşmasına devam eden Koç, kazanın meydana geldiği gün gece ailesiyle acıyı paylaştıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bu hepimizin acısı, Allah rahmet eylesin diyebiliyoruz. Ailesine ve yakınlarına Allah sabır versin. Gerçekten büyük bir acı ve ailesi için daha büyük. 2 ağır yaralı arkadaşımız var. Dün Ankara'daki şoför arkadaşımızı ziyaret ettik. Allah'a şükürler olsun, ilk güne göre çok daha iyi. Şu anda tıbben ve ilmen yapılabilecek her şey yapılıyor. Bunun dışında biz bu kadarız, bunu yapabiliyoruz. Burada daha büyük törende yapabilirdik ama cenazemizi kaza günü yolcu ettik."

Reklam
Reklam

Törende, 112 acil sağlık ekipleri ile müdürlük çalışanlarının gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü.

Törende, Şancı'nın mesai arkadaşlarıyla birlikte görevinin başında çekilmiş fotoğraflarının yer aldığı slayt gösterisi sunuldu.

-Olay-

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere 11 Mayıs'ta Bartın'a gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın konvoyundaki Semih Şahin'in kullandığı 74 BD 472 plakalı ambulans, Ulus ilçesine bağlı Abdipaşa beldesinde devrilmiş ve 2'si acil tıp teknisyeni 3 kişi yaralanmıştı.

Kazada yaralanan sürücü Şahin'in Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, acil tıp teknisyeni Helin Kılıç, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi sevk edilirken, hayatını kaybeden Şancı, memleketi Kırıkkale'de toprağa verilmişti.

Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: