Kalkınma Kurulu Haziran Ayı Toplantısı

Kalkınma Kurulu Haziran ayı toplantısı Çayırtepe mahallesinde yapıldı.

Kalkınma Kurulu Haziran ayı toplantısı Çayırtepe mahallesinde yapıldı.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık başkanlığında yapılan toplantıya, Vali Sebahattin Öztürk, İl Özel İdare Genel Sekreteri Selami Altınok, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Korkmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ve Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Koruma Kurumu Başkanlığı tarafından yürütülen SODES projesi faaliyetleri ve Denetimli Serbestlik Uygulamaları görüşüldü.

Reklam
Reklam

Toplantının ardından Cumhuriyet Başsavcısı Apaçık, Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hınıslıoğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Muhabir: Çağlar Sefertaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: