Kalleş Pusu İzmirli Askerleri Izin Dönüşü Yakaladı

Bingöl'de 10 askerin şehit olması ve 60 askerin yaranlamasıyla sonuçlanan roketli terör saldırından sonra şehitlerin...

Bingöl'de 10 askerin şehit olması ve 60 askerin yaranlamasıyla sonuçlanan roketli terör saldırından sonra şehitlerin isimleri belli olmaya başladı. Şehit haberleriyle sarsılan aileler baygınlık geçirdi. Hakkari'de görev yapan İzmirli askerler Jandarma Er Şahin Oğuz Kayabaşı ve Jandarma Er Yusuf Vural'ın yakınları da sinir krizi geçirdi. Şehit evleri ise Türk bayraklarıyla donatıldı.

Karabağlar ilçesindeki ailesinin yanına 15 günlük izin için gelen Kayabaşı, dönüşte kalleş pusuya düştü. Askerliğinin bitmesine beş ay kaldığı öğrenilen Kayabaşı'nın naaşını almak için babası Ramazan Kayabaşı Ankara'ya giderken annesi Mediye Kayabaşı ise baygınlık geçirdi. Dört kardeşten biri olan şehidin, izindeyken dayısının oğluna, şehit olmak istediğini söylediği belirttildi.

Reklam
Reklam

Diğer acı ise Eskiizmir semtinde Vural'ın evine düştü. Eniştesi Turgut Öztürk, yetkililerin konu hakkında bilgi vermemesinden yakındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: