Kalli'nin favorisi Hamburg!

Feldkamp, Bild gazetesinde bugün çıkan röportajında UEFA Kupası eşleşmesinde Alman ekibinin turu geçmeye yakın taraf olduğunu söyledi.

Klasik taktiği...
Galatasaray'ın Teknik Danışmanı Karl-Heinz Feldkamp, Bild gazetesine verdiği röportajda ilginç açıklamalar yaptı. Futbol dünyasında bu tür akıl oyunlarıyla bilinen Kalli bugün çıkan röportajda, UEFA Kupası'nda Hamburg'un favori olduğunu söyledi. Tecrübeli teknik adam, maçların çok zorlu geçeceğini belirtip, "Defansta önemli sorunlar var. Servet, Emre Güngör yok, üstüne üstlük Topal da sakatlandı. Bu durum hocamız Korkmaz'ı sıkıntıya soktu" diye konuştu.

Reklam
Reklam

‘Kendimizi aşmalıyız' Kalli, "Hamburg son dönemde birkaç kötü sonuç aldı ancak çok güçlü bir takım. Sezon genelindeki görüntüsü iyi. Onları bu turda favori görüyorum. Galatasaray çeyrek finale kalmak için kendini aşmak zorunda. Son dönemde yenilgilere almaları önemli değil. Bülent Korkmaz'a bu sonuçlara çok kulak asmamasını söyleyeceğim. Rakibin kaybetmesi önemli değil, planlarımızı bozmamalıyız. Kimseyi ön plana çıkarmak istemiyorum ama özellikle Petriç'e dikkat etmek gerek" dedi.

‘Skibbe'nin gidişi üzdü'
Feldkamp, Michael Skibbe'nin gönderilmesiyle ilgili olarak da "Böyle bir durumda ne yapılması gerekiyorsa o yapıldı. Futbolda bu her zaman vardır. Açıkçası gönderilmesi beni üzdü. Hatta çok derinden etkiledi diyebilirim, çünkü kendisine tebliğ edildiğinde ben yanındaydım. Takıma bu kararı ileten kişi de bendim. Soyunma odasına giderek, Lincoln, Meira ve Emre Aşık gibi ekibin önde gelen isimlerine Skibbe'nin gönderildiğini söyledim" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam