Kalorifer Ateşçiliği Kursiyerlerinden Botaş Tesislerine Ziyaret

Çorum’un Sungurlu ilçesi Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü bünyesinde açılan katı ve sıvı yakıtlı...

Çorum’un Sungurlu ilçesi Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü bünyesinde açılan katı ve sıvı yakıtlı kalorifer ateşçiliği kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerler, uygulama mahiyetinde Sungurlu BOTAŞ Kompresör istasyonunu ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Mühendis Sadettin Demir bizzat kursiyerlere eşlik ederken, Teknik konularda Teknisyen İsmail Menteş, Operatör Bekir Özdek kursiyerlere bilgi verdiler.

Kurs öğretmeni ve Sungurlu Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdür Yardımcısı Gökçay Karabayır BOTAŞ tesisi çalışanlarına teşekkür ederek tesisten ayrıldılar.

Reklam
Reklam

Karabayır, “İlçemizde vatandaşların talepleri doğrultusunda Katı, Sıvı ve Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçiliği kursları açılmaya devam edecektir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz