Kalp Hastası Aile, Yeni Evine Taşındı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde eşinin ve oğlunun kalp hastası olduğunu, tedavi görmesi gerektiğini belirterek yardım çağrısında...

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde eşinin ve oğlunun kalp hastası olduğunu, tedavi görmesi gerektiğini belirterek yardım çağrısında bulunan Naime Yavuz isimli vatandaşa yardım ulaşmaya devam ediyor. İlçe Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan'ın yardımıyla üstü toprak tek gözlü evden taşınan aile, yeni evine taşındı. Naime Yavuz çocuklarına sahip çıkan Kotan’a teşekkür etti.

Anne Yavuz, "Kaymakamımız bize yeni bir eve bularak kirasını ödedi. Ev eşyaları da alacağını söyledi. Eşim geçici olarak çalışıyor. Kalıcı bir iş bulacağını söyledi. Allah kendisinden razı olsun. Çocuklarımın hastalıklarının tespiti ve tedavisinde yardımcı oldu. Viranşehir Gülşehir Kadın Kültür Derneği Başkanı Sevim Yumru ve bize ilgi gösteren ve tedavileri için bizi Şanlıurfa’ya gönderen devlet hastanesi yetkililerini teşekkür ediyorum. Kaymakamımız kendisi evimize kadar gelip halimizi yerinde gördü." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Yavuz ailesinin Rojbin, Muhammed Nur ve Birgül Evindar isimli 3 çocuğu da kalp hastası. Basında çıkan haberler üzerine Viranşehir Kaymakamlığı olaya el koymuş, aileyi yerinde ziyaret etmiş ve ailesinin barınması için uygun bir ev tutmuştu. Yeni evine taşınan Anne Yavuz evini çok beğendiğini belirterek kendisine nasıl teşekkür ettiğini bilmediğini söyledi. Anne Yavuz kaymakamın kendi çocuğu ile birlikte gelmesinin kendisi için çok anlamlı olduğunu ve çocuklarının bundan sonraki tedavilerinin de Kaymakamlık tarafından yapılacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: