Kalp krizi geçiren sürücü, arı kovanlarına çarparak durabildi

Sakarya’nın Hendek ilçesinde direksiyon başında kalp krizi geçiren sürücü, arı kovanlarına çarparak durabildi. Yaşlı adam...

Sakarya’nın Hendek ilçesinde direksiyon başında kalp krizi geçiren sürücü, arı kovanlarına çarparak durabildi. Yaşlı adam kaza anında hayatını kaybetti.

Hendek Büyükdere Mahallesi'nde Hüseyin Sevinç (80) 54 VA 224 plakalı aracıyla stabilize yolda seyir halindeyken kalp krizi geçirdi. Yol kenarındaki bir evin yakınında bulunan arı kovanlarına çarparak durabilen Sevinç, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Aracın çarptığı kovanlardan dışarı çıkan bal arıları görevlilere zor anlar yaşattı. Polis ekipleri ve Cumhuriyet savcısı arı maskesi giyerek araca yaklaşabildi. Arı saldırısının iyice artması üzerine araç, yaşlı adamın cesedi içinde olduğu halde çekilerek bölgeden uzaklaştırıldı.

Reklam
Reklam

Bu arada gazeteciler de çekim yapmakta zorlandı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Sevinç’in cesedi önce Hendek Devlet Hastanesi’ne, daha sonra ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz