Kalyoncu, Grup Başkan Vekilliğine Tekrar Seçildi

İzmir İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekilliği görevini 2009 yılından bu yana yürütenNazmi...

İzmir İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekilliği görevini 2009 yılından bu yana yürüten
Nazmi Kalyoncu, 2013 yılı için oybirliğiyle tekrar seçildi. Grup sözcülüğünde Mahmut Öztaş, sekreterlikte ise Hacer Özcan da yerlerini korudu.

AK Parti grubu, Balçova Termal Otel'de divan seçimlerini yaptı. Organizasyona ekonomi işlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fırat Aytekin, sosyal işlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Faika Altunay, seçim işlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Refik Uzun, yerel yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yusuf Kenan Çakar ve teşkilat işlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı M.Atilla Kaya katıldı. Divan seçiminden sonra İl Genel Meclisi üyeleri, İl Başkan yardımcılarıyla istişare ederek, yaklaşan yerel seçimler ve EXPO 2020 için projeler geliştirdi. Seçimlerden sonra bir açıklama yapan Kalyoncu, "Grubun bize gösterdiği bu güvene teşekkür ediyoruz. Lâyık olmak için çalışacağız." dedi. İzmir halkının gerçek hizmeti AK Parti belediyeciliğinden alacağını söyleyen Nazmi Kalyoncu, bunun için nisan ayından itibaren İl Genel Meclisi AK Parti Grubu olarak yeni bir programla sahadaki çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: