Kamacı’dan Okullar Hayat Olsun Proje İncelemesi

Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı “Okullar Hayat bulsun” proje kapsamında Didim Belediyesinin katkılarıyla düzenlemesi yapılan...

Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı “Okullar Hayat bulsun” proje kapsamında Didim Belediyesinin katkılarıyla düzenlemesi yapılan Didim Mesleki Eğitim Merkezi bahçesinde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Mümin Kamacı inceleme gezisi kapsamında ilk olarak Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Şahan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Mesleki Eğitimin önemine değine Kamacı Okul şeref defterine de düşüncelerini yazdı. Başkan Kamacı, Okul Müdürü Şahan ve okul idaresi daha sonra kurum bahçesinde tamamlanan ve sürdürülen çalışmaları inceledi. Kamacı amfi-tiyatro yapımı için ellerinden gelen desteği vereceklerini de dile getirdi.

Reklam
Reklam

Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Şahan ziyaretten kurum olarak çok memnun olduklarını Didim Belediye’sine özellikle projeye ilgisinden dolayı Başkan Kamacı’ya teşekkürlerini sundu. Merkez Müdürü Şakir Şahan, Ekim 2013 Ahilik Haftasında geniş bir katılımla Okullar Hayat Olsun proje açılışını yapmayı düşündüklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: