Kamalak Ve Destici Fatih Sultan Mehmet'in Kabrini Ziyaret Etti

Yaşar KAÇMAZ / İSTANBUL, 'Milli ittifak' yaparak seçime girmeye hazırlanan SP ve BBP liderleri Kamalak ve Destici, Fatih Sultan Mehmet'in

Yaşar KAÇMAZ / İSTANBUL,
'Milli ittifak' yaparak seçime girmeye hazırlanan SP ve BBP liderleri Kamalak ve Destici, Fatih Sultan Mehmet'in Fatih Camii avlusundaki kabrini ziyaret etti. Kamalak ve Destici Fatih Sultan Mehmet'in kabri önünde dua etti. Duaların ardından gazetecilere açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Peygamber efendimiz, 'İstanbul mutlaka fethedilecektir, onu fetheden komutan ne güzel komutan, onun askerleri ne güzel asker' müjdesini vurguluyordu. Bundan 562 yıl önce İstanbul fethedildi. Karadan gemiler yürüttüler ve 1453'te İstanbul fethedildi. Bugünkü torunlar, ecdadın o ruhunu taşımaktadır. Şu an İslam coğrafyası darmadağın, perişan bir vaziyette. Eminiz ki Fatih'in ruhunu taşıyan bugünkü nesil bu dağınıklığa son verecektir" dedi.

Reklam
Reklam

"AYASOFYA'DA EN KISA ZAMANDA FATİH SULTAN MEHMET HAN HAZRETLERİ'NİN VAKIFNAMESİNE UYGUN VE TEKRAR CAMİ OLARAK İBADETE AÇILIR"
Büyük Birlik Partisi
"İNŞALLAH 7 HAZİRAN YENİ BİR MİLAT OLUR"
Mustafa Destici, Bank Asya'ya el konulmasıyla ilgili bir soru üzerine de "TMSF belli bir kısmına el koyduğunda da bunun hukuki değil, bir siyasal karar olduğunu söyledik. Anayasa şu anda askıya alınmış. Çok yadırgamıyoruz. İnşallah 7 Haziran yeni bir milat olur. Tüm hukuksuzluklar ve haksızlıklar düzeltilir. Tüm hak gaspına uğrayanların da hakları geri iade edilir" diye cevap verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: