Kambur, “ak Parti Kurulmasaydı Türkiye 3. Dünya Ülkesi Olarak Kalacaktı”

AK Parti ile birlikte Türkiye’de demokrasi üzerinden vesayet rejiminin kalktığını ifade eden AK Parti Tekirdağ...

AK Parti ile birlikte Türkiye’de demokrasi üzerinden vesayet rejiminin kalktığını ifade eden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, “Eğer 14 Ağustos 2001 tarihinde AK Parti kurulmuş olmasaydı, Türkiye bugün bir üçüncü dünya ülkesi olarak kalacaktı.” dedi.

2001 yılının 14 Ağustos'unda ak yüzlerle, gayretli ellerle, samimi niyetlerle yola çıktıklarını söyleyen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, “11 yıl önce kurulan ve milletin feraseti, basireti ve dirayetiyle 9,5 seneden fazla bir zamandır iktidarda bulunan AK Parti dönemi ile AK Parti öncesi dönemini herkesin kıyaslaması gerekir. Eğer 14 Ağustos 2001 tarihinde AK Parti kurulmuş olmasaydı, Türkiye bugün bir üçüncü dünya ülkesi olarak kalacaktı. Eğer 14 Ağustos 2001'de AK Parti kurulmuş olmasaydı, Türkiye'deki demokratik rejimin üzerinden vesayet baskısı kalkmayacaktı. 14 Ağustos 2001 tarihinde AK Parti kurulmuş olmasaydı, Türkiye darbe dönemlerinin eseri olan eski anayasayı özgürlükçü bir bakış açısıyla değiştirmeye muvaffak olamayacaktı. Eğer 14 Ağustos 2001 tarihinde AK Parti kurulmuş olmasaydı, Türkiye demokrasisinin, Türkiye'de insan haklarının ve Türkiye'de özgürlüklerin üzerinden palet izleri kaldırılamayacaktı.” dedi.

Reklam
Reklam

11 yıldır durmadan dinlenmeden aynı hedefler için çalıştıklarını aktaran Kambur, “2001 yılının 14 Ağustos'unda ak yüzlerle, gayretli ellerle, samimi niyetlerle yola çıktık. 11 yıl geçti. Bu sürede durmadan, dinlenmeden aynı hedefler için çalıştık. Bizim için durmak yok. Daha iyisini yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Milletimiz için, Türkiye için, gelecek için. Bu 11 yılda yolumuza çıkan, önümüze konulan hiçbir engele takılıp kalmadık. Milletimizden aldığımız emaneti asla yere düşürmedik. Millet ile devleti barıştırdık. Kardeşliğin adresi olduk. Vesayetçi, demokrasi karşıtı hiçbir güce boyun eğmedik. Gücümüzü milletten aldık, millet için hizmet ettik. 11 yılda ülkemizin çehresi değişti. Demokrasimiz güçlendi, refahımız ve itibarımız arttı. Şimdi Türkiye daha demokratik. Şimdi milletimiz daha zengin. Şimdi halkımız sayesinde AK Parti'nin ışığı daha da parlak. Milletimizle beraber nice 11 yıllara.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: