Kamera şakası gibi soygun

PTT'deki soygun güvenlik kameralarına yansıyınca ortaya komedi filmlerini aratmayan görüntüler çıktı.

PTT'deki soygun güvenlik kameralarına yansıyınca ortaya komedi filmlerini aratmayan görüntüler çıktı. Diyarbakır'da, olan biteni film gibi izleyen vatandaşın rahatlığı soyguncuyu bile çileden çıkardı.

KAÇAR GİBİ YAPIP GERİ DÖNDÜLER

Vatandaşlar önce sağa sola kaçışır gibi yaptı. Ardından kapı önünde toplanıp yeniden içeride olan biteni film gibi izlemeye başladılar.

ŞUBEDEN ELİ BOŞ ÇIKTI

Soyguncu ile baş başa kalan PTT görevlisi el çabukluğu ile alarm butonuna bastı. Soyguncu paniğe kapılıp kaçtı ancak kısa sürede polis tarafından yakalandı.

Reklam
Reklam

BİR DE GÖREVLİYE FIRÇA ATTILAR

Soyguncunun kaçmasıyla birlikte yeniden şubeye doluşan meraklı vatandaşlar, polisin gelip inceleme yapacağını ve işlem gerçekleştiremeyeceğini söyleyen görevliyi fırçaladı.

Kamera şakası gibi soygun | www.mynet.com/video

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: