Kamerun'dan Davet Var

İzmir Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kamerun heyetini ağırladı. Heyette, Kamerun Sanayi, Madenler ve...

İzmir Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kamerun heyetini ağırladı. Heyette, Kamerun Sanayi, Madenler ve Teknoloji Geliştirme Bakanlığı Devlet Sekreteri Calistus Gentry Fuh, 1. Müfettiş Dr. Amidou Moundi ve Dışişleri Bakanlığı Ortadoğu Müdürü Zacharie Nyanid yer aldı.

İzmir’in konum olarak çok önemli bir lojistik merkez ve liman kenti olduğuna dikkat çeken Başkan Kocaoğlu, "İzmir, hem sanayi hem ticaret birikimi, Akdeniz coğrafyasındaki tarihi konumu, kültürel yapısı ve tüm dünya insanlığıyla ilişki kurmak için son derece ideal bir kent” dedi.

Reklam
Reklam

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) için kentte bulunan Kamerun Heyet Başkanı Calistus Gentry Fuh, iki ülke arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek istediklerini söyleyerek, özellikle çelik ve madenler konusunda iş ortaklıkları kurmak istediklerini söyledi.

Gentry Fuh, İzmir Ticaret Odası’nın (İTO) Kamerun’u ziyaret edeceğini açıklayarak, İzmir Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu da ülkelerine davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: