Kamerun’dan geldiği İstanbul’da 20 lira için çöp topluyor (Özel)

İstanbul’a iş bulmak için gelen Kamerunlu İssa Muhammet (30), günlük 20 lira için çöp topluyor....

İstanbul’a iş bulmak için gelen Kamerunlu İssa Muhammet (30), günlük 20 lira için çöp topluyor. İstanbul’u çok sevdiğini söyleyen İssa Muhammet, hayatından memnun olduğunu söyledi.
Kamerun’dan 3 ay önce iş bulmak amacıyla İstanbul’a gelen 30 yaşındaki İssa Muhammet, Şişli Kurtuluş’ta bekarların kaldığı bir eve yerleşti. Kalıcı bir iş bulamayan Kamerunlu genç, Taksim’de çöpten kağıt ve plastik toplamaya başladı.
Topladığı malzemeleri satarak günlük 15 ila 20 lira arasında para kazandığını ifade eden İssa Muhammet, hayatından memnun olduğunu söyledi. İstanbul’un çok güzel bir şehir olduğunu belirten İssa Muhammet, hem para kazandığını hem de tatil yaptığını dile getirdi.
Kamerun’da bir motosiklet fabrikasında mekanikçi olarak çalıştığını aktaran İssa Muhammet, İstanbul’u çok sevdiğini ve gitmeyi düşünmediğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz