Kamil Ocak Stadyumu'nun Zemin Sorunu-Gaziantepspor Ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'unmaçlarını Yaptığı Kamil Ocak Stadyumu, Bakıma Alınacak

Gaziantepspor ve PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un maçlarını yaptığı Kamil Ocak Stadyumu, zemin sorunu nedeniyle bakıma alınacak.

Gaziantepspor ve PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un maçlarını yaptığı Kamil Ocak Stadyumu, zemin sorunu nedeniyle bakıma alınacak.

Gaziantepspor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, son günlerde peş peşe oynanan lig müsabakaları ve Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle zemini bozulan statta bakım yapılacak.

Durumun bildirildiği Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Bucaspor maçının ardından stadın bakıma alınmasının uygun görüldüğü belirtilen açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un bundan sonraki maçlarını GASKİ Tesisleri'nde, Gaziantepspor'un da Gençlerbirliği maçını Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda oynayacağı ifade edildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada şunlar, kaydedildi:

"Kulübümüz 11 Kasım Pazar günü saat 14.00'teki Gençlerbirliği maçını Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda yapacak. Adana 5 Ocak Stadı'nda gerek Adanaspor gerekse Adana Demirspor maçları için kullanıldığından saha zemini uygun değil. Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda aynı ligde mücadele edilen bir takım bulunmasından ve mesafenin uzak olmasından dolayı bu stat da uygun değil. GASKİ Spor Tesisleri'nin de Süper Toto Süper Lig kriterlerine uygun olmamasından dolayı uygun bulunmamıştır. Bu nedenle Gaziantepspor-Gençlerbirliği karşılaşmasının, kriterlere uygun olan ve daha önce Türkiye Kupası finali oynanan Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda oynanması uygun görülmüştür."

Muhabir: Adem Yılmaz / Sevil Çelik / Yahya Oğuz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: