KAMİMDER'den 4+4+4'ü yasalaştıran hükümete tebrik mesajı

KAMİMDER'den 4+4+4'ü yasalaştıran hükümete tebrik mesajıKahramanmaraş İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları...

KAMİMDER'den 4+4+4'ü yasalaştıran hükümete tebrik mesajı

Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (KAMİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Doğru, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti Grubu'na teşekkür etti.

Türkiye'de çoğunluğun talebi olan teklifin yasalaşmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten KAMİMDER Başkanı Yunus Doğru'nun yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Aziz milletimizin öteden beri seslendirdiği demokratik ve özgür eğitim sistemi taleplerini karşılamaya yönelik teklifin yasalaşmasını büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (KAMİMDER) olarak, başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Milli Eğitim Bakanımız Ömer Dinçer'e, Milli Eğitim Komisyon Başkanı Nabi Avcı'ya, komisyon üyelerine ve emeği geçen herkese, milletimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve mensuplarımız adına teşekkür ederiz."

Reklam
Reklam

Yunus Doğru, yazılı açıklamasında ayrıca, Türk halkının İmam Hatip Liseleri'nin ve oradan mezun olanların tüm engellemelere rağmen bu zamana kadar neler yaptığını ve bundan sonra da neler yapacağını göreceğini de belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz