KAMİMDER'den MHP'ye teşekkür ziyareti

Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (KAMİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı...

Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (KAMİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Doğru ile yönetim kurulu üyeleri MHP İl Başbakanı Mustafa Bastırmacı'ya teşekkür ziyaretinde bulundular.

KAMİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Doğru, hükümetin çabası ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin de (MHP) desteği ile yasalaşan 4+4+4 eğitim sistemine geçişte MHP'nin parti olarak verdiği destek dolayısıyla teşekkür ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Türkiye'de çoğunluğun talebi olan teklifin yasalaşmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten KAMİMDER Başkanı Yunus Doğru, yönetici arkadaşları İsmail Direk, Fatih Kaynak, Emin Tanın Telbisoğlu ve bazı üyelerle MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı ve MHP Merkez İlçe Başkanı Mesut Tosun'a teşekkür ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Yunus Doğru, demokratik ve özgür eğitim sistemi taleplerinin gerçekleşmesinden dolayı duydukları mutluluğu dile getirirken, bu dileklerinin gerçekleşmesinde emeği geçen MHP Milletvekilleri'ne ve vekillere halkın taleplerini ileten ve baskı yapan il ve ilçe MHP başkanlarına teşekkürü bir borç bildiklerini söyledi.

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı ise KAMİMDER yönetim kuruluna ve üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: