Kampus Akkök Desteği İle Yükselecek

Yalova Üniversitesi kampusu AKKÖK Şirketler Grubunun desteği ile yapılacak. Şirket yöneticileri yapacakları yönetim kurulu toplantısı...

Yalova Üniversitesi kampusu AKKÖK Şirketler Grubunun desteği ile yapılacak. Şirket yöneticileri yapacakları yönetim kurulu toplantısı ile kampusun yapımına verilecek desteğin miktarını netleştirecek.

Adeta yılan hikayesine dönüşen Yalova Üniversitesi'nin kampus yapımına ildeki birçok sosyal projeye destek veren AKKÖK Şirketler Grubu el attı. AKKÖK yetkilileri AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve üniversite yöneticilerinin de katıldığı bir toplantıda kampus yapımı için ne gibi destekler sağlanabileceğini masaya yatırdı. Milletvekili Temel Coşkun ise, "Üniversitemizin artık arzulanan kampusuna kavuşturulması gerekiyor. Bununla ilgili Kızılcahamam'da ilgili bakanlarımızla görüştük. Bugün de Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a konuyu aktaracağım. Ancak bu kampusun istenen zamanda devlet desteğini beklemeden yapılması için özel sektörün de taşın altına elini sokması gerekiyor. Bu konuda özel sektör temsilcilerine destek çağrısı yapıyorum. Sosyal alanda her zaman Yalova'da önemli yardımlarını bildiğimiz AKÖK Şirketler Grubu yetkilileri ile de geçtiğimiz günlerde bir görüşme yaptık. Konuya çok hassas yaklaştılar. Yönetim kurulunda görüşülüp bir karar alacaklarını söylediler. Devlet ve özel sektör iş birliği ile kısa sürede arzulanan kampusa kavuşacağımızı düşünüyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Coşkun, AKKÖK Grubunun bu desteği sonrasında diğer özel sektör temsilcilerine de seslenerek onlarında taşın altına ellerini koymalarını istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz