Kampüste Öldürülen Havva Ay Son Yolculuğuna Uğurlandı

Erzurum Atatürk Üniversitesi Kampüsü’nde eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen şahıs tarafından silahla vurularak öldürülen...

Erzurum Atatürk Üniversitesi Kampüsü’nde eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen şahıs tarafından silahla vurularak öldürülen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi Havva Ay, ailesinin yaşadığı Sultanbeyli’de son yolculuğuna uğurlandı.

Öğle saatlerinde Abdurrahmangazi Mahallesi’ndeki Abdurrhahmangazi Camii’ne getirilen Havva Ay'ın cenazesi, burada öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Orhangazi Mezarlığı'na götürüldü. Cenazede, Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı tarafından gönderilen bir çelenk olduğu da görüldü. Aile yakınları basında çıkan haberlere tepkili olduklarını ve konuşmak istemediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Genç kızın yakını Emrah Şimşek, Havva Ay'ın beş vakit namazını kılan güzel bir aile çocuğu olduğunu belirtti. Şimşek, "Onu bu hale getiren bir sokak serserisidir. Basında bir aşk hikayesi olarak verilmesi doru değil. Olay öyle söylendiği gibi bir aşk, meşk olayı değildir. Bu şahıs kızı daha önce tehdit ederek rahatsız ediyormuş. Babası gidip görüşmüş ama buna rağmen bu şahıs yapacağını yapmış.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: