Kamu kurum ve kuruluşlarına atama

Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalar Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Atama kararlarına göre, Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Bıçkıcı getirildi.

Dış Ticaret Müsteşarlığı’nda Müsteşar Yardımcılığına Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi Bülent Uğur Ecevit atandı.

Dış Ticaret Müsteşarlığı Avrupa Birliği Genel Müdürlüğüne Anlaşmalar Genel Müdürü Murat Yapıcı görevinden alındı. Yapıcı’nın yerine Avrupa Birliği Genel Müdürü Hüsnü Dilemre atandı.

DPT Müsteşarlığı’nda Daire Başkanlığına Planlama Uzmanı Mehmet Kağan Saygılı atandı. DPT Müsteşarlığı Planlama Uzmanlığına, Planlama uzman yardımcıları Furkan Civelek, İzzet Arı, Erdoğan Emrah Hatunoğlu ile Erhan Karacan atandı.

Reklam
Reklam

Osmaniye Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne, Niğde Bayındırlık ve İskan Müdürü Yaşar Bulut, Niğde Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne, Kilis Bayındırlık ve İskan Müdürü Ahmet Akaycan, Kilis Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne, Iğdır Bayındırlık ve İskan Müdürü Harun Taşkesen, Iğdır Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne Recep Tuncer atandı.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Üyeliklerine Hüseyin Gündüz ile Ömer Işık getirildi.

Çevre ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri genel Müdürlüğü Balıkesir XXV. Bölge Müdürlüğüne, Edirne XI. Bölge Müdürü Yakup Başoğlu atandı. Edirne XI. Bölge Müdürlüğüne ise Yunus Algın getirildi.

Maliye Bakanlığı Baş Hesap Uzmanlığına Ahmet Naci Arıkan, Ordu İl Müftülüğüne, Karabük İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğüne ise Hayati Binler getirildi.

Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Namık Kemal Kubat, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Bingöl İl Müdürü Namet Sevinç ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdür Yardımcısı Bahattin Dalkoz görevlerinden alındı.

Reklam
Reklam

Adlî Tıp Kurumu Beşinci Adlî Tıp İhtisas Kurulu Analitik Kimya Üyesi Prof. Dr. Salih Cengiz de görevinden alındı.

ANKA