Kamu kurum ve kuruluşlarına atama

Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalar Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Uşak İl Müftülüğüne, Kastamonu İl Müftüsü Fuat Altındaş, Kastamonu İl Müftülüğüne, Muş İl Müftüsü Dursun Ali Şeker, Karabük İl Müftülüğüne, Bitlis İl Müftüsü Halil Bektaş, Bitlis İl Müftülüğüne, Gaziantep İl Müftü Yardımcısı İmran Kılıç, Ağrı İl Müftülüğüne, İstanbul Ümraniye İlçesi Müftüsü İzani Turan atandı.

Balıkesir İl Müftüsü Necdet Çetin görevinden alındı. Balıkesir İl Müftülüğüne ise Artvin İl Müftüsü Turgut Açari getirildi.

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişliklerine, Mülkiye Müfettişleri, Mahmut Hulusi Altunel, Abdulmuttalip Akdemir, Ahmet Avşar Ve Osman Ahsen'in atandı.

Reklam
Reklam

Bingöl Defterdarlığına aynı yer Defterdar Yardımcısı İhsan Mintaş, Hakkari Defterdarlığına aynı yer Defterdar Yardımcısı Mehmet Yazar, Iğdır Defterdarlığına aynı yer Defterdar Yardımcısı Mehmet Durusoy atandı.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Çorum İl Müdürü Abdulbaki Şahin ile Bitlis İl Müdürü Yusuf Yıldırım başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğüne, Iğdır İl Müdürü Kasım Piral atandı.

Bayburt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, Yozgat İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahri Akbulut getirildi.

Çevre ve Orman Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığına, Dr. Mustafa Şahin atandı. Çevre ve Orman Bakanlığı Müşavirliğine, Ali Mennan Mennanoğulları ile Reyhan Akarsu getirildi.

ANKA