Kamu Personeline 'kaliteli Yönetim' Semineri

Adıyaman Valiliği Projeler Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan ve İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen kamu kurum...

Adıyaman Valiliği Projeler Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan ve İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen kamu kurum ve kuruluşların personellerine yönelik 'Etkin ve Kaliteli Yönetim' semineri başladı.

Valilik seminer salonunda Zirve Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mahmut Açıl’ın konuşmacı olduğu seminere Vali Yardımcısı Murat Süzen ile kamu kurum ve kuruluş amirleri ile personelleri katıldı.

Seminerin Adıyaman’da idarecilerin ve personelin eleştirel düşünme süreçlerinin gelişimi ve üst düzey becerilerini sergileyebilmeleri, bireysel ve toplumsal sorumluluklarının farkına vararak, sorumluluklarını yerine getirebilmeyi, Adıyaman için değişim ve gelişimin öncü kitlesi olabilmelerini sağlamak amacıyla düzenlendiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Zirve Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mahmut Açıl tarafından verilecek seminerde, iletişim ve beden dili konuları ele alınacak. Seminerle hızla gelişen ve değişen dünyada idarecilerin ve personelin yeni gelişimlere ve değişimlere ayak uydurması ve daha etkin ve verimli bir idarenin hakim kılınmasının hedeflendiği ifade edildi.

Mahmut Açıl, seminerde kamudaki idareci ve personelin problem çözme yeteneklerini, lider yönetici farkını, protokol kuralları ve zaman yönetimini en iyi değerlendiren, işe koşan, girişimci ve yenilikçi yönetici potansiyelini ortaya çıkaracaklarına inandığını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: