Kamu Sektörü De Mst İş Makinalarını Tercih Ediyor

Sanko Makina tarafından Gaziantep'teki ultra modern tesislerinde üretilen ve çok sayıda ülkede de tercih edilen...

Sanko Makina tarafından Gaziantep'teki ultra modern tesislerinde üretilen ve çok sayıda ülkede de tercih edilen MST marka bekoloder (kazıcı yükleyici) ve Telehandlerin (teleskobik forklif) pazardaki yükselişi devam ediyor.

MST marka bekoloderleri 40'ın üzerinde ülkeye ihraç eden Sanko Makina'nın, iç pazarda da kullanıcılarının hizmetine sunduğu MST marka iş makinaları özel sektör kadar kamu sektöründe de tercih ediliyor. Son olarak DMO kanalıyla yapılan 23 adet bekoloderin teslimatını gerçekleştiren Sanko Makina yetkilileri, MST markasının dünyada ve Türkiye'de tercih edilmesinin uzun vadede birçok yerli markanın yükselişine ön ayak olacağından dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: