Kamu-sen İl Temsilcisi Ali Benli:

Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi Ali Benli ''Bebek katili ,Teröristbaşı ile görüşmeler; Türk Tarihi’nde, “kara...

Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi Ali Benli ''Bebek katili ,Teröristbaşı ile görüşmeler; Türk Tarihi’nde, “kara bir leke” olarak yerini aldı'' dedi.

Ali Benli yaptığı açıklamada, ''Ümmeti olmakla şeref duyduğumuz, İki Cihan Serveri Peygamberimiz Hz.Muhammed Mustafa (S.A.V.), şöyle buyuruyorlar (Vatan sevgisi, imandandır), (Kişi, kavmini sevmekle kınanamaz). Bu veciz sözlerden de anlıyoruz ki vatanımızı ve milletimizi sevmemizi Peygamberimiz (S.A.V.) öğütlüyor. Türk vatanını, Türk Milleti’ni aşk derecesinde sevmenin adı olan Türk Milliyetçiliğini ayakları altına alan sakat, hasta, özürlü yaklaşımı, şiddetle kınıyor ve protesto ediyoruz. Millî Şairimiz Mehmet Âkif Ersoy, (Sahipsiz olan memleketin batması haktır./ Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır.) diyerek vatanseverlere görevlerini hatırlatıyor, sorumluluk yüklüyor. Gün; vatana, millete,bayrağa -özetle-millî ve manevî değerlere sahip çıkma günüdür'' ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Açıklamasında, ''Katiller, caniler, bölücüler kahraman muamelesi görmekte, vatanseverler, ne ile suçlandıklarını dahi bilmeden hapishanelere atılmakta, yıllardır çile çekmektedirler'' diyen Benli, şunları kaydetti:

''Bebek katili, terörist başı ile görüşmeler, Türk Tarihi’nde, 'kara bir leke' olarak yerini aldı. Şanlı, şerefli tarihimize bu kara lekeyi sürenlerden -er ya da geç- Büyük Türk Milleti, mutlaka hesap soracaktır. Bölücü terör örgütü PKK ve bebek katili, İmralı Canisi 'can çekişme' noktasına gelmişken onlara 'can simidi' olanlara, yazıklar olsun! Anayasamızda nelerin olup nelerin olmayacağına bu çakallar sürüsünün karar verme noktasına getirilmeleri -kendisini samimi olarak Türk hisseden- her Türk’ü, isyan etme noktasına getirmiştir. Büyük bedeller ödeyerek kurduğumuz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesini yok saymak, siyasî intihar olur. Binlerce şehidimizin kanlarıyla sulanan kutsal vatanımızda; bölücülüğe, bölücülere fırsat verenler, iki cihanda rezil olacaklardır.''

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: