Kamu-Sen Üyeleri Şehitleri Anma Töreni Düzenledi

Kırıkkale'de Kamu-Sen'e bağlı sendikaların üyeleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla şehitleri anma töreni düzenlendi. Törende, saygı...

Kırıkkale'de Kamu-Sen'e bağlı sendikaların üyeleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla şehitleri anma töreni düzenlendi. Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı söylendi ve şehitler için dua edildi.

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Yücel Karabacak, Kırıkkale Merkez Endüstri Meslek Lisesi önünde basın açıklaması yaptı. Karabacak, "şehitlerin kanlarıyla sulayarak vatan yaptığı topraklar üzerinde hain emeller besleyen eli kanlı canilerin neredeyse her gün birkaç evladı şehit eder" duruma geldiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Karabacak, "Uzun soluklu ve küresel bir planla, milletimizin teröre karşı duyarlılığı yok edilmek, direnci kırılmak istenmektedir. Ama bu topraklarda ateş sadece düştüğü yeri yakmaz. Bu nedenle bu milleti yok etmek için kurulan bütün hain planlar bozulmaya mahkûmdur. Bizler milletçe birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olduğumuz sürece ülkemizi bölmeye, kardeşi kardeşe düşman etmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: