Kamu-Sen Yozgat İl Temsilciliği'nden Rektör Uçar’a ziyaret

Türkiye Kamu-Sen Yozgat İl Temsilcisi Seyfi Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof....

Türkiye Kamu-Sen Yozgat İl Temsilcisi Seyfi Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar’ı ziyaret etti.
Konukları ile bir süre sohbet eden Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kamu – Sen İl Temsilcisi ve üyelerine teşekkür etti. Rektör Uçar, üniversitenin gelişimine yönelik çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, "Üniversitemizin ve fakültelerimizin gelişimine yönelik çalışmalar devam ediyor. Bu konuda başta Sayın Vali'miz ve Belediye Başkanı'mızın olmak üzere hayırsever işadamlarımız ve sivil toplum temsilcilerimizin de katkıları ile üniversitemizin nitelikli üniversiteler sıralamasında üst sıralarda olmasını sağlayacağız. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz." dedi.
Kamu –Sen Yozgat İl Temsilcisi Seyfi Bayrak, Rektör Uçar’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek, "Rektörümüze yeni görevinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Üniversitemizin önemi ilimiz açısından çok büyüktür. İnşallah rektörümüzle birlikte üniversitemiz gelişim sürecini en iyi şekilde sürdürecektir. Bizler sivil toplum örgütleri olarak üniversitemizin gelişimine yönelik her zaman katkı ve desteğimizi sürdüreceğiz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz