Kamu-sen’den Öğretmenlere Görülen Yüzde 3’lük Maaş Artışına Tepki

Türkiye Kamu-Sen Sivas İl Temsilcisi Muzaffer Karadağ, 2013 yılı bütçesin de hükümetin asgari ücretlere, memurlara...

Türkiye Kamu-Sen Sivas İl Temsilcisi Muzaffer Karadağ, 2013 yılı bütçesin de hükümetin asgari ücretlere, memurlara ve emeklilere ön gördüğü yüzde 3’lük artışa tepki gösterdi.

Kamu-Sen il binasında basın toplantısı düzenleyen İl Temsilcisi Muzaffer Karadağ, Türkiye’de ve Sivas’ta asgari ücretliler, memurlar, emekliler, küçük esnaf, işçi, çiftçi, işsizler hülasa tüm milletin AK Parti hükümetinden memnun olduklarını dile getirdi. Memnuniyetlerini seçimlerde gösterdiklerini belirten Karadağ, “Ülke genelinde yüzde 50 ilimizde yüzde 70’lere varan oy oranı ile memnuniyetini ifade etmektedir” dedi. Türkiye’de gelir dağılımda adaletsizliğin hızla artığının altını çizen Karadağ, zenginin daha zengin, fakirin ise daha fakir olduğunu vurguladı. Karadağ; “Türkiye Kamu-Sen olarak itirazımız ekonomik program hazırlanırken, sosyal ayağının eksik bırakılmasınadır. Vatandaşına yansımayan büyümenin kime ne fayda sağlayacağı tartışmalıdır. Yaklaşık 20 milyon öğrencinin kitabını, sütünü, yemeğini, tablet bilgisayarını veren hükümet iyi bir planlamayla asgari ücretlisine, memuruna, emeklisine, hak ettiği ücreti verebilecektir. Yeter ki memurlara, emeklilere, asgari ücretlilere gereken doğru bakış açısını yakalayabilmektedir.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: