Kamyon, arıza yapan yolcu otobüsüne çarptı: 1 yaralı

Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki TEM otoyolunda bir kamyonun, arıza yapan emniyet şeridindeki yolcu otobüsüne çarpması sonucu...

Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki TEM otoyolunda bir kamyonun, arıza yapan emniyet şeridindeki yolcu otobüsüne çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Otobüsteki yolcuların kazadan önce başka bir otobüse aktarılması olası bir faciayı önlediği belirtiliyor.
Kaza, TEM otoyolunun Ankara yönünde Kuruçeşme köyü mevkiinde meydana geldi. İstanbul'dan Bolu'ya giden Sabattin Temel (61) yönetimindeki 14 AJ 973 plakalı kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu arıza nedeniyle emniyet şeridinde duran 34 VP 4977 plakalı yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan kamyon, otoyoldan çıkarak köy yoluna uçtu. Bir aydınlatma direğini yıkarak durabilen kamyonun sürücüsü Temel yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 ekibi, yaralı sürücüyü ilk müdahalesini yaptıktan sonra Toyotasa Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralı sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Arıza yapan otobüsteki yolcuların kazadan bir süre önce başka bir otobüsle gidecekleri yere gönderilmesi kazanın büyümesini önlediği belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz